bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Terugkoppelbijeenkomst woensdag 9 maart

25 februari 2022

In de afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt aan het Masterplan voor Repelakker III. Inmiddels is het nieuwe college van B&W van de gemeente Maashorst geïnformeerd en hebben we groen licht gekregen om te informeren over de laatste stand van zaken.

We willen je daarom van harte uitnodigen voor de terugkoppelbijeenkomst op woensdag 9 maart aanstaande van 19.30 tot 21.00 uur.

Tijdens deze bijeenkomst blikken we terug op de afgelopen maanden -van de hybride informatiebijeenkomst in september 2021 tot het fysieke ontwerpatelier in november 2021- en vertellen we je hoe we de input hebben verwerkt in het Masterplan!

Deze terugkoppelbijeenkomst is zowel fysiek als online te volgen. Aanmelden voor zowel de fysieke als de online bijeenkomst doe je via de volgende link: aanmelden terugkoppelbijeenkomst

Fysiek bijwonen terugkoppelbijeenkomst
Datum: woensdag 9 maart 2022
Tijd: 19.30 tot 21.00 uur - inloop vanaf 19.00 uur, we starten stipt om 19.30 uur
Locatie: Zalencentrum het Witte Huis, Reekseweg 7 in Zeeland

We verzoeken je om de bijeenkomst bij te wonen met maximaal 1 persoon per huishouden en op de wijze die je bij het inschrijven hebt aangegeven. Anders is er onvoldoende plek voor iedereen in de fysieke zaal.

Digitaal bijwonen terugkoppelbijeenkomst
De livestream vindt plaats via YouTube. Deze start om 19.30 uur. Als je via YouTube vragen wilt stellen in de chat, kan dat alleen als je ingelogd bent op een YouTube account. Er zal ook een WhatsApp nummer beschikbaar zijn waarop je vragen kunt stellen.
Voor de livestream klik je hier.

Kan je de bijeenkomst niet live bijwonen? Het is ook mogelijk deze op een later moment terug te kijken.

Graag zien we je woensdag 9 maart aanstaande!

Klik hier om je aan te melden voor de terugkoppelbijeenkomst
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe