bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Informatie bijeenkomst 21 september

31 augustus 2021

Op 21 september vindt de eerste informatiebijeenkomst over de ontwikkeling van Repelakker III plaats.

Informatiebijeenkomst 21 september

Wil jij actief meepraten over de ontwikkelingen omtrent Repelakker III? Neem dan deel aan de informatiebijeenkomst op 21 september! Tijdens deze bijeenkomst gaan we met elkaar dieper in gesprek over de ontwikkeling van dit gebied om tot een goed plan te komen. 

Tijdens deze informatiebijeenkomst:

  • Hoor je waar we staan in het proces;
  • Vertellen we wat de planning voor de komende periode is;
  • Hoor je hoe je op de hoogte kan blijven en mee kunt denken;
  • Heb je de ruimte om vragen te stellen aan het projectteam.

Vanaf het begin willen we mensen op de hoogte houden en ruimte geven om mee te denken. Daarom ben je welkom op dinsdag 21 september 2021 van 19.30 tot 20.30 uur bij een informatiebijeenkomst over Repelakker III. Aanmelden kan via onderstaande button.
In verband met de huidige maatregelen omtrent Covid-19 is op dit moment nog onduidelijk of de informatiebijeenkomst fysiek of digitaal zal zijn. Via deze website houden wij je op de hoogte over de invulling van de informatiebijeenkomst. Je kunt de bijeenkomst na afloop ook op een later moment terugkijken.

Wil je niet deelnemen aan de informatiebijeenkomst en wel op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom Repelakker III? Je kan je hier aanmelden voor de nieuwsbrief. Zo krijg je de uitnodiging voor de participatiebijeenkomst en ben je bij nieuws als eerste geïnformeerd. 

 

 

Aanmelden informatiebijeenkomst
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe