bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Annulering terugkoppelbijeenkomst 20 januari

19 januari 2022

Annulering terugkoppelbijeenkomst van 20 januari 

Begin januari hebben wij geïntereseerden via onze nieuwsbrief en website uitgenodigd voor de online terugkoppelbijeenkomst op donderdag 20 januari. Helaas gaat deze bijeenkomst morgen niet door.

Van de gemeente ontvingen wij onderstaand bericht met daarin een toelichting.
Gezien de korte tijd tussen de aanstelling van het nieuwe college van B&W en de terugkoppelbijeenkomst is het niet mogelijk gebleken het college voldoende op de hoogte te brengen van de voortgang omtrent Repelakker III. Daarbij vindt op 20 januari een raadsbijeenkomst plaats die tijdens het inplannen van de terugkoppelbijeenkomst nog niet op de agenda stond. 
Hiertoe heeft de gemeente besloten om de terugkoppelbijeenkomst te verzetten. Zo krijgt het college de kans om zich goed en volledig te laten informeren over de voortgang. Daarnaast biedt het geïnteresseerde raadsleden de ruimte om deel te nemen aan de terugkoppelbijeenkomst

Nieuwe datum
Binnenkort ontvang je van ons een nieuwe datum voor de terugkoppelbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst blikken we terug op de afgelopen maanden - van hybride informatiebijeenkomst in september tot het fysieke ontwerpatelier in november - en vertellen we je hoe we de input hebben verwerkt in het Masterplan. Zodra er een nieuwe datum bekend is, informeren we hierover via onze nieuwsbrief en de website.

Wil je een uitnodiging ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe