bus auto fiets
Menu

Veelgestelde vragen - woningen

In het vroege stadium van een ontwikkeling zijn er vaak veel vragen. Op deze pagina hebben we daarom de meest voorkomende vragen over de woningen voor je op een rijtje gezet.

Hoeveel woningen komen er?
Dat is op dit moment nog onbekend. Tijdens de uitwerking van het Masterplan wordt dit concreter.

Wat voor type woningen komen er?
Dat is deels nog niet bekend. Er komen zeker eengezinswoningen. Daarnaast wordt gekeken naar andere vormen van huisvesting zoals bijvoorbeeld rug-aan-rug woningen of tiny houses. 

Komen er ook tiny houses?
Voorlopig onderzoeken we welke vorm van huisvesting er mogelijk is in Repelakker III. Hierbij kijken we specifiek of er ook tiny houses kunnen komen.  

Komen er koop- of huurwoningen?
In Repelakker III komen zowel koopwoningen als (sociale) huurwoningen. Het is nog niet bekend wat de verdeling is tussen koop- en huurwoningen.

Wat worden de prijzen van de woningen?
De prijzen van de woningen zijn op dit moment nog niet bekend. Er komen woningen in verschillende prijscategorieën beschikbaar.

Komt er ook hoogbouw?
Dat is nog niet bekend en volgt uit de nadere uitwerking van het Masterplan.

Hoelang duurt het voordat de woningen gebouwd zijn?
Dit is sterk afhankelijk van de voortgang van de bouw, beschikbaarheid van bouwmaterialen en personeel en de (voor)verkoop van de woningen. We hebben de ambitie om in 2023 te starten met de realisatie van de eerste woningen, waarna de rest van de wijk in meerdere fasen gerealiseerd gaat worden. Dit duurt mogelijk in totaal 10 tot 15 jaar.

Hebben mensen uit de omgeving voorrang op de woningen?
Wij stellen de woningen graag beschikbaar aan de (voormalige) inwoners uit Zeeland, maar uiteraard is iedereen welkom. Het is nog niet bekend hoe het verhuur- en verkooptraject vorm wordt gegeven.

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van dit project?

Blijf op de hoogte