bus auto fiets
Menu

Veelgestelde vragen - planvorming en proces

In het vroege stadium van een ontwikkeling zijn er vaak veel vragen. Op deze pagina hebben we daarom de meest voorkomende vragen over de planvorming voor je op een rijtje gezet.

Wat is een gebiedsvisie?
In de gebiedsvisie (voorheen Masterplan) wordt het ruimtelijk kader voor de ontwikkeling van Repelakker III beschreven. Dit gebeurt op verschillende thema's zoals landschap, openbare ruimte, wonen en duurzaamheid. De Gebiedsvisie komt tot stand door de ambities van de gemeente en ontwikkelaar en door participatie met de omgeving en andere stakeholders.

Welke stappen worden de komende periode gezet voor de gebiedsvisie?
De gebiedsvisie is inmiddels afgerond en naar de gemeenteraad gestuurd voor besluitvorming. Na besluitvorming van de gebiedsvisie wordt gestart met het inrichtingsplan om de plannen verder uit te werken.

Wat is nu de planning op hoofdlijnen?
De gebiedsvisie ligt bij de gemeenteraad ter besluitvorming. Tot eind 2023 wordt het bestemmingsplan afgerond en ter inzage gelegd. Zodra het bestemmingsplan ter inzage is gelegd, kan gestart worden me de verdere uitwerking van het plan middels een inrichtingsplan. 

Is de fasering van de werkzaamheden al bekend?
Het zuidelijke deel van de gebiedsvisie zal als eerste uitgewerkt worden. De fasering binnen het zuidelijke deel is nog niet bekend.

Wanneer kan ik me inschrijven voor een woning?
Het is op dit moment nog niet mogelijk om je in te schrijven voor een woning. Via de website www.repelakker3.nl kun je je aanmelden voor de digitale nieuwsbrief. Hiermee blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen, dus ook het moment vanaf wanneer we starten met de inschrijving.

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van dit project?

Blijf op de hoogte