bus auto fiets
Menu

Veelgestelde vragen - participatie

In het vroege stadium van een ontwikkeling zijn er vaak veel vragen. Op deze pagina hebben we daarom de meest voorkomende vragen over participatie voor je op een rijtje gezet.

Hoe blijf ik op de hoogte van de ontwikkeling van Repelakker III?
Op de website www.repelakker3.nl staat alle actuele informatie over het project. Je kunt je hier ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief. Deze versturen we als er belangrijk nieuws of een bijeenkomst is.

Hoe kan ik meedenken over de ontwikkeling van Repelakker III?
De komende maanden blijven we met de omgeving in gesprek om het inrichtingsplan verder vorm te geven. Op www.repelakker3.nl vind je meer informatie over de bijeenkomsten en hoe je je hier voor aan kunt melden.

Wie mogen meedenken in het participatieproces?
Iedereen mag meedenken. Tijdens het participatieproces horen we graag verschillende belangen/geluiden om een goede afweging te kunnen maken voor het plan.

Wat gebeurt er met de input van het participatieproces?
De uitkomsten van het participatieproces zijn input geweest voor de gebiedsvisie van Repelakker III. Waar mogelijk hebben wensen, zorgen en ideeën een plek gekregen in de gebiedsvisie. Wanneer dit niet mogelijk was, is toegelicht waarom niet. Dit is onder andere tijdens de terugkoppelbijeenkomst gebeurd en vastgelegd in het participatieverslag dat als bijlage bij de gebiedsvisie hoort.

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van dit project?

Blijf op de hoogte