bus auto fiets
Menu

Veelgestelde vragen - de wijk

In het vroege stadium van een ontwikkeling zijn er vaak veel vragen. Op deze pagina hebben we daarom de meest voorkomende vragen over de wijk voor je op een rijtje gezet.

Hoe wordt gezorgd voor een leefbare / groene / prettige wijk?
Bij de planvorming van Repelakker III wordt goed gekeken naar voldoende ruimte voor groen en water in de openbare ruimte. Aan de ene kant voor recreatie en een prettig, gezond leefklimaat, en aan de andere kant vanuit duurzaamheidsaspecten (waterberging, hittestress) en biodiversiteit. Daarnaast is het belangrijk dat Repelakker III een kindvriendelijke wijk wordt door aandacht te besteden aan o.a. speelvoorzieningen en verkeersveiligheid.

Hoe wordt gezorgd dat Repelakker III goed aansluit bij het bestaande dorp?
Bij de ontwikkeling van Repelakker III wordt goed gekeken naar de bestaande kwaliteiten in de omgeving. Denk hierbij aan de bestaande historische linten, bestaande bebouwing, natuur en het dorpse karakter van Zeeland.

Krijgt Repelakker III ook voorzieningen?
De wijk krijgt kleinschalige sport- en spelvoorzieningen en de mogelijkheid om te recreëren (wandelen, hardlopen) in de wijk en omliggend gebied. Concretere invulling vindt plaats bij de uitwerking van het inrichtingsplan.

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van dit project?

Blijf op de hoogte